Tonnie van der Varst

creatieve concepten

CREATIEVE CONCEPTEN

Ik ontwerp creatieve concepten voor (culturele) festivals en events. Ik werk zowel als conceptontwerper als uitvoerder. Denk aan creatieve werkvormen, activiteiten, workshops, performances, theater, lezingen en tentoonstellingen of de organisatie van een themadag of festival.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende aanvraag

tonnievandervarst@outlook.com

Na de studie CMV en gewerkt te hebben in de creatieve sector (met name voor theaterfestivals o.a. NFF en Festival a/d Werf) wilde ik commerciƫle werkervaring opdoen. Dit heb ik gedaan bij een consultancybureau in Utrecht. Toen ik daar 10 jaar in dienst was besloot ik dat het het juiste moment was om te stoppen en weer terug te gaan naar het creatieve werkveld.

Intussen had ik de toneelschool afgerond en om mijn organisatie- en conceptuele skills te combineren met theaterwerk ben ik als freelancer gestart met het ontwikkelen van creatieve concepten in het theater, voor festivals en het bedrijfsleven. Met mijn compagnon Vera Diepeveen ontwerp- en voer ik eigen concepten uit met Natuurlijkfiguurlijk.

Ik zie visueel ‘voor me’ hoe iets eruit moet komen te zien. Tevens heb ik veel ervaring in het goed inschatten welke zaken wel en welke geen effect hebben op het publiek. Kleine details of zaken die weinig moeite kosten maar toch veel effect hebben zijn daarbij vaak belangrijk. De impact – tijd&geldinvestering moet wat mij betreft altijd in verhouding zijn.

© 2023 Tonnie van der Varst

Thema door Anders Norén